Reparaties

Weer zorgeloos rijden

Reparatieservice niet op gerekend maar helaas wel nodig

Een raar geluid, onverwachtse schade? Het overkomt ons allemaal. Kosten die niemand ziet aankomen, maar die wel noodzakelijk zijn. We proberen er samen met u het beste van te maken.

Repareren

Kenmerkend voor mij als monteur is dat ik blijf zoeken en proberen tot ik een passende oplossing heb gevonden. Voor u, voor mij en voor uw auto. Daar waar andere partijen niet de oorzaak vinden, lukt het mij met vaste regelmaat wel. Dat maakt dit vak leuk en uitdagend. Zo staan we bekend om versnellingsbakken reviseren en complete motorblokken inbouwen.

Reparatie werkwijze

Prijzen

Onze prijzen zijn afhankelijk van het merk, type auto en arbeidstijd. Hierdoor treden prijsverschillen op. U kunt het beste een offerte aanvragen.

Elektronische storing

Een storing! Een lampje dat blijft branden! “Hinderlijk en kan het kwaad?” dat is wat u denkt. In uw instructieboek vindt u de betekenis. Gaat het om een rood lampje betreft uw remmen, olie, motor of koeling zet dan uw auto aan de kant. In ieder andere situatie rijdt u naar onze garage in Reeuwijk. Onze up too date uitleesapparatuur koppelen we aan uw auto. We lezen uw auto uit. Zo weten we wat de storing inhoudt en kunnen we deze oplossen. Daar is Autoservice Schultz voor!

Schade door derden

  • Autoschade door een ongeluk of botsing dat is schrikken. U wilt dan niet nog eens stress hebben van al het geregel… met de verzekering, met het schadebedrijf.
    • Wanneer u aan de verzekering ons telefoonnummer opgeeft.
    • Kunnen ze ons bellen en dan zorgen we dat de schade wordt geregeld.
    • Wij werken met een vaste schadeherstelbedrijf, welke ook is aangesloten bij Autoprofijt.
    • In overleg met de verzekering wordt zo uw auto volgens de juiste procedure gerepareerd.

 

 “Voorkom ergernissen, onvoorzienbare uitgaven, onveilige situaties en gevolgschade.”

Occassions