Reparaties

Weer zorgeloos rijden

Bij Autoservice Schultz staat garantie op de weg voorop. Wij bieden een uitgebreide service voor reparaties die ervoor zorgt dat uw voertuig snel en deskundig wordt gerepareerd, zodat u weer veilig de weg op kunt.

 

Waarom autoreparaties belangrijk zijn bij Autoservice Schultz

Autoreparaties zijn essentieel om uw voertuig veilig en betrouwbaar te houden. Tijdig onderhoud en reparaties voorkomen potentiële problemen en verlengen de levensduur van uw auto, wat tevens de veiligheid op de weg verhoogt. Of het nu gaat om het verhelpen van vreemde geluiden, reviseren van versnellingsbakken of inbouwen van complete motorblokken, wij streven naar oplossingen die uw auto optimaal laten presteren.

Wanneer bel ik acuut mijn garage Autoservice Schultz?

Bel ons direct bij urgente autoproblemen zoals remmen, motor, olie- of koelingsproblemen. Stop onmiddellijk als u symptomen opmerkt zoals vreemde geluiden, trillingen, slechte prestaties, rook of lekkages. Ook bij waarschuwingslampjes op het dashboard adviseren we snel contact op te nemen voor een grondige diagnose en reparatie door onze deskundige monteurs.

Belangrijke details over onze reparatieservice

Bij Autoservice Schultz staan we klaar om uw voertuig in topconditie te brengen en te houden. Of het nu gaat om elektrische storingen, autoschade of revisies van motor en versnellingsbak.

 • Elektrische Storingen: heeft uw voertuig te maken met elektrische storingen zoals verlichtingsproblemen, startproblemen of falende elektronische systemen? Bij Autoservice Schultz bieden we snel en effectief diagnose en reparatie met geavanceerde uitleesapparatuur. Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in het herstellen van problemen met het voertuigcomputersysteem, zodat uw voertuig snel weer betrouwbaar op de weg is.
 • Daarnaast zijn we SERMI-gecertificeerd voor diefstalpreventiegerelateerde werkzaamheden. We verzorgen diensten zoals sleutelinlering, slotvervanging en software-updates met een sterke nadruk op uw privacy en veiligheid.
 • Autoschade: Autoservice Schultz herstelt uw auto na een ongeluk of schade naar zijn oorspronkelijke staat, met speciale aandacht voor veiligheid. We beginnen met een grondige visuele inspectie om de schade te beoordelen. Vervolgens ontvangt u een reparatieofferte na overleg met uw verzekeringsmaatschappij.

  Daarna volgt het herstel:

  • We voeren mechanische reparaties; zoals reparaties aan de motor, transmissie, remmen en ophanging intern uit.
  • Voor carrosserieschade, inclusief panelen, lakwerk en afwerking, werken we samen met een Autoprofijt-lid schadeherstelbedrijf.
  • Kleine beschadigingen waarbij de lak intact is, worden ter plaatse behandeld door een restyler met de Paintless Dent Repair (PDR) techniek, die deuken verwijdert zonder de lak te beschadigen.

  Op deze manier maken we uw voertuig weer veilig en klaar voor de weg.

 • Motor- en Versnellingsbakrevisies: zijn essentieel om de prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van deze componenten te verbeteren. We gebruiken gespecialiseerde apparatuur, zoals flushmachines en transmissieheftafels voor grondig onderhoud. Nauwkeurige montage en afstelling dragen bij aan duurzaamheid. Revisie voorkomt problemen, zoals slijtage, lekkages en vermogensverlies, waardoor de motor en versnellingsbak beter presteren en het voertuig langer meegaat.

 • Prijzen: de kosten voor onze diensten variëren afhankelijk van het merk, type auto en de benodigde arbeidstijd. Onze dienstverlening is maatwerk, daarom raden we aan om contact met ons op te nemen via mail of telefoon voor een nauwkeurige prijsopgave.

 

 “Voorkom ergernissen, onvoorzienbare uitgaven, onveilige situaties en gevolgschade. Neem contact met ons op voor een grondige inspectie van uw voertuig.”

Occassions