Eigenaar Dennis Schultz

Eigenaar Dennis Schultz

Ervaring

“Gedurende 20 jaar werkte ik bij universele bedrijven en merkdealers (Honda, Skoda, Daihatsu, Seat en Ford). Begonnen als autotechnicus, apk-keurmeester, service-adviseur, parts manager en chef werkplaats. Hierdoor ken ik alle kanten van een garagebedrijf.

De techniek en het klantencontact vind ik het leukst. Sinds 2015 run ik mijn eigen garagebedrijf, omdat ik zonder poespas aan auto’s wilde sleutelen. Bovengemiddeld werken we aan de Toyota Auris Hybrid & de Aygo/C1/107. Van de Aygo/C1/107 zijn alle courante onderdelen op voorraad.

Techniek

De techniek heb ik zelf in de vingers. Ook klussen als een motorblok ombouwen en een versnellingsbak reviseren. Deze klussen zijn uitdagend en een fijne afwisseling op routineklussen. Ik hou ervan goed werk op te leveren. Ik heb alle diagnose apparatuur om aan oude en nieuwe auto’s te werken. Voor technische informatie en trainingen heb ik een kort lijntje met mijn grossier. 

Autoprofijt

Sinds 2017 zijn zij ons adviespunt betreft marketing. Via regionale acties en een eigen pagina op hun website vergroten we samen onze naamsbekendheid. We doen samen aan maatschappelijke betrokkenheid door Stichting Opkikker te sponseren. Zij ontzorgen gezinnen met een langdurig ziek gezinslid middels een Opkikkerdag. Het gezin wordt ontzorgt en kan weer even zorgeloos genieten van elkaars gezelschap. Uit eigen ervaring weten we hoe zwaar het soms is als je een gezinslid hebt wat anders functioneert.

Privéleven

In mijn vrije tijd duik ik graag. Ik ben dan ook regelmatig op duikvakantie. Daarnaast heb ik nog gezin met 3 kinderen. Mijn partner doet de administratie en marketing. Onze kinderen zijn soms dus ook in de garage”.